Cafévagnen

Cafévagnens besättningStans bästa caféteam

Har du lagt märke till spårvagnen som har en jättestor kaffekopp på taket? Det är vår populära cafévagn, spårvagn nummer 618, som du i så fall har sett. Här fikar du med oslagbar och mycket omväxlande utsikt. Cafévagnen avgår från Norrmalmstorg lördagar och söndagar, ca en gång i halvtimmen, från och med slutet av mars och fram till och med tredje advent. Stig av och på var du vill längs linjen. Våra omtyckta cafévärdinnor ser till så att alla gäster trivs.

Förgyll helgen med ett besök på Cafévagnen.Resa, dryck och nybakat bröd ombord

Ta gärna cafévagnen till Skansen eller någon annan trevlig attraktion på Djurgården. Du kan beställa kaffe, te, choklad, läsk eller mineralvatten med valfritt nybakat bröd utöver din resa. Numera kan du även betala med betal- eller kreditkort.

biljett pris
Resa vuxna 35 kr
Resa barn 7-19 år, samt pensionär 20 kr
Resa barn under 7 år fri resa i sällskap med vuxen
Kaffe, te, choklad 20 kr
Still fruktdryck 20 kr
Läsk, mineralvatten 25 kr
Juice 30 kr
Valfritt fikabröd 25 kr
Smörgås 35 kr

Alla priser inklusive moms.
Obs! SL-kort gäller ej på cafévagnen. Cafévagnspersonalen säljer cafévagnens egna resebiljetter enligt ovan. Resenärer som vill resa på SL-kort hänvisas vänligen till motorvagnen (vagnen framför cafévagnen i tåget).

Cafévagnen nr 618Cafésläpvagn nr 618

Vagn nr 618 är en släpvagn av typen B31C (C som i café!), som blivit ombyggd i Norge och fått en ändamålsenlig inredning för att passa som vår cafévagn. Då vagn 618 är en släpvagn, kommer den att dras av de motorvagnar som byggts om för ändamålet, vanligen A51 nr 210 med rötter i Oslo. Läs mer om vagn 618.