Hyr din egen spårvagn

Stockholms mest omväxlande utsikt får du på köpet

Räkna med god mat och trevligt sällskap - utsikten får ni på köpet!Visste du att du kan hyra din egen spårvagn? Din fantasi och våra spår är det enda som sätter gränser

Födelsedag, personalfest, utflykt, säljkårens kick off, jubileet, svensexan eller varför inte en romantisk middag – allt är möjligt!

Ni väljer själva i vilken typ av vagn ni vill färdas. I vår trivsamma sällskapsvagn njuter ni av god mat och en storslagen utsikt. Är ni nostalgiska och gillar att väcka uppmärksamhet färdas ni i vagn 335, som är byggd på en vagn från 1920-talet. Till större sällskap rekommenderar vi våra mustanger, som förflyttar hundratals personer på oslagbart kort tid. Esteter väljer säkert Stockholmsmustangen, som ansågs vara världens vackraste vagn när den kom på 1940-talet.

Oavsett vilken vagn ni väljer kan vi garantera en oförglömlig spårvagnstur och ett minne för livet! I vilken tidsålder vill du färdas?

skumpaStans bästa fönsterbord

Avnjut en riktigt god middag vid stans bästa fönsterbord med utsikt över Strandvägen, Djurgården och Kungliga Dramaten.

I vår omtyckta restaurangvagn dukar vi upp attraktiva spårvagnsmenyer i olika prislägen. Tänk dig att avnjuta en god måltid vid stans bästa fönsterbord!

Vad sägs om en delikatesstallrik med god lantpaté, kyckling och purjolökspaj, vällagrad cheddarost eller en god generös buffé, uppdukad i vagnen där gästerna  tar för sig själva!

Vi erbjuder fyra prisvärda menyalternativ. Därutöver kan du själv komponera din helafton à la Carte!

Sällskapsvagnen, nr 618, har plats för 32 sittande gäster.
Sällskapsvagnen, nr 618, har plats för 32 sittande gäster.

picknicPicknick i det gröna

Kombinera spårvagnsutfärden med en trivsam måltid i det gröna.

Vi ordnar picknickkorgen som, förutom den goda maten, innehåller duk, servetter, tallrikar, glas och bestick. Sedan är det bara att välja ut en mysig plats, duka upp och njuta.

Raka spåret till Djurgårdens alla attraktioner

Spårvagnen är ett suveränt transportmedel när ni är många. Välj själv var ni vill bli upphämtade. Ombord njuter ni av utsikten och något uppfriskande.

Planerar ni en kundträff eller personalaktivitet på någon av Djurgårdens alla attraktioner? Vi har eget spår till Vasamuseet, Nordiska museet, Spritmuseum, Liljevalchs konsthall, Aquaria, ABBA-museet, Gröna Lund, Hasselbacken, Cirkus, Skansen och Waldemarsudde för att bara nämna några. Vi lämnar och hämtar när det passar er. Varför inte passa på att bjuda på lite förfriskningar ombord? Alltid lika uppskattat!

Kombinera med en veteranbusstur

Behöver du hämta dina gäster på annat håll i stan, kan vi hämta dem i uppskattad veteranbuss från 60-talet och köra dem till önskad plats längs spårvägslinjen eller vart du vill i Stockholmstrakten.

Läs mer om att hyra veteranbuss öppna i nytt fönster

God matLadda hem vår folder samt prislista och menyförslag

Kontakta oss och begär offert. Vår lägsta debitering är för en timme. Därefter debiterar vi för påbörjade hela timmar. Våra menyer erbjuds som buffeer. Givetvis ska ni färdas ståndsmässigt, vi pryder er vagn med svenska flaggor.

Vill ni dekorera den på annat sätt går det bra under villkoren: det måste ske på egen egen kostnad, det får inte skada vagnen och det får inte hota trafiksäkerheten.

pdf Bokningsfolder (pdf)
pdf Meny och priser (pdf)

Varm välkomna ombord!